Beeldmerk

 

Het beeldmerk geeft op abstracte wijze het silhouet van Vrouwe Justitia weer. Hoewel geblinddoekt kijkt zij vooruit, naar de toekomst. Wendy heeft bewust gekozen voor een transparante blinddoek. Onafhankelijkheid en partijdigheid zijn namelijk de voornaamste kenmerken van een advocaat. Een advocaat is dan ook niet volledig blind.

Ook de weegschaal is verwerkt in het beeldmerk. Die weegschaal staat in de eerste plaats voor het feit dat het onze taak is om uw positie te beoordelen en uw belangen af te wegen. In de tweede plaats draagt de weegschaal ons beider namen hetgeen symbool staat voor het feit dat wij samen in balans zijn en wij elkaar versterken bij de invulling en uitvoering van onze werkzaamheden.

Er is bewust voor gekozen om het zwaard waar Vrouwe Justitia ook om bekend staat, niet af te beelden. Het is namelijk niet aan ons als advocaat om een oordeel te vellen. In plaats daarvan heeft Wendy ervoor gekozen de bef te verwerken die eveneens tekenend is voor de zogenoemde ‘togaberoepen’, waaronder de advocatuur.